ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
پسته سطح باکتری های مفید موجود در دستگاه گوارش را تغییر داده و از این طریق سلامت این سیستم را بهبود می بخشد. میکروب های مجرای گوارش نقش مهمی در سلامت میزبان یعنی انسان ایفا می کنند. اصلاح این محیط میکروبی برای حفظ سلامت دستگاه گوارش و همچنین سلامت کلی بدن ضروری است و پسته با این مکانیسم به سلامت دستگاه گوارش کمک قابل توجهی می کند.
پسته دارای خواص پری بیوتیک است. پری
بیوتیک ها ترکیبات غذایی غیر قابل هضم مانند فیبرهای غذایی هستند که در
مجرای گوارش باقی مانده و به عنوان منبع غذایی باکتری های روده به مصرف می
رسند. غذاهای با خواص پری بیوتیک رشد و یا فعالیت باکتری های سودمند دستگاه
گوارش را افزایش داده و با بهبود تعادل میکروبی روده بزرگ، تاثیرات مثبتی
بر سلامت بدن دارند. پسته همچنین حاوی ترکیبات شیمیایی ویژه ای است که
تعادل میکروبی روده را بهبود می بخشند.
لازم بذکر است که تاثیر
پسته در بهبود تعادل میکروبی روده از بادام قوی تر است. بنابراین می توان
گفت که مغزها به ویژه پسته به دلیل دارا بودن فیبر و سایر ترکیبات پری
بیوتیک نقش مهمی در بهبود تعادل میکروبی روده ایفا می کند.همچنین پسته منبع
خوب ویتامین B6، مس، منگنز، فسفر و ویتامین B1 (تیامین) می باشد.