ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
با رعایت برخی نکات ساده و رعایت رژیم غذایی سالم میتوانید سلامت قلب خود را تضمین کنید.سیگار کشیدن، چاقی، کلسترول بالا، فشار خون و دیابت از عوامل خطرسازی است که احتمال بروز بیماریهای قلبی را تا حد زیادی افزایش میدهد ولی با کنترل این موارد به ویژه از طریق اعمال تغییر در رژیم غذایی میتوان تا حد قابل ملاحظهای آنها را کاهش داد.
-کاکائوی تلخ:
مصرف کاکائو در قالب نوشیدنی داغ یا کاکائوی تلخ تأثیر زیادی روی سلامت
قلب و عروق دارد. فواید کاکائوی تلخ مربوط به ترکیبات ضدالتهابی آن از
قبیل پلیفنولها و فلاوونوئیدهاست که از سلامت قلب محافظت میکند.
سالمترین کاکائو تقریبا 74 درصد یا بیشتر کاکائوی جامد دارد، بنابراین
برای اینکه از فواید آن بهرهمند شوید کاکائوی تلخ زیر 60 درصد نخرید.
-لوبیای سویا:
غلافهای لوبیای سویای خوراکی بهدلیل غنی بودن از منیزیم، فولات و پتاسیم
بسیار مفید است. این ترکیبات به کاهش فشار خون بالا و حفظ سلامت قلب کمک
میکند. فیبر بهطور کلی، با بالا بردن توانایی بدن در تولید گیرندههای
LDL، به کاهش چربی خون کمک میکند. با هر هفت گرم فیبری که فرد مصرف
میکند، خطر بروز بیماری قلبی به طور قابل توجهی کاهش مییابد.
-چای قرمز:افرادی
که در موقعیتهای استرسزا قرار میگیرند میزان التهاب بیشتری در بدن خود
دارند و التهاب نیز مستقیما با چاقی و بیماریهایی چون دیابت، بیماری قلبی و
سرطان در ارتباط است. با بالا رفتن میزان استرس، هورمون استرس به نام
کورتیزول ترشح میشود که به هورمون چاقی شکمی نیز معروف است و میتواند
لیپیدها را از جریان خون بیرون کشیده و آنها را در سلولهای چربی ذخیره
کند. چیزی که چای روبیوس را به یک نوشیدنی مفید تبدیل کرده، فلاوونوئید
منحصر به فردی موسوم به «آسپالاتین» است که توانایی کاهش هورمون استرس را
در بدن دارد و نقش آن شروع حالت گرسنگی و ذخیره چربی است که سلامت قلب را
به دنبال دارد. نوشیدن یک فنجان چای روبیوس ساعت 9 شب علاوه بر این که آب
شدن چربیهای اضافی بدن را تسریع میکند، خواب آرام و عمیقی هم برایتان به
ارمغان میآورد و به خوبی میتواند انقلابی در برنامه کاهش وزن داشته باشد.
-گوجهفرنگی:گوجهفرنگی
سرشار از آنتیاکسیدان لیکوپن است که برخلاف بسیاری مواد دیگر، بعد از
پختن مواد مغذی آن چند برابر میشود. در این میان، مصرف گوجهفرنگیهای
اورگانیک مفیدتر بوده و پلیفنولها و ویتامین C بیشتری دارند.
-گردو:
این ماده مغذی سرشار از آنتیاکسیدانها و اسیدهای چرب امگا3 است که
میتواند تا حد قابل توجهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد، لازم
بذکر است که مصرف 28 گرم گردو در هفته خطر بروز بیماریهای قلبی را تا 40
درصد کاهش میدهد.
خواب بعد از سحر ؛آری یا خیر؟