کاهش میزان مصرف نمک میتواند تا یکسوم احتمال ابتلا به سردرد را کاهش میدهد. افرادی که میزان نمک مصرفی خود را به ۳ گرم در روز کاهش میدهند، کمتر دچار سردرد می شوند. کارشناسان معتقدند کاهش میزان مصرف نمک احتمال ابتلا به سردرد را پایین میآورد زیرا به تنظیم فشارخون کمک میکند. کاهش میزان نمک مصرفی از ۹ گرم به ۳ گرم در روز میزان ابتلا به سردرد را تا ۳۱ درصد پایین میآورد. بر این اساس به افراد توصیه میشود به منظور آنکه کمتر دچار سردرد شوند میزان نمک مصرفی روزانه را کاهش دهند. این توصیه به ویژه برای مبتلایان به میگرن از اهمیت بالایی برخوردار است.