کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health
کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health

تخم‌ مرغ محلی کم ‌خونی را کاهش می ‌دهد

http://www.resalat-news.com/Uploads/NewsPics/20150508181217960.gif

تخم مرغ خصوصاً زرده آن از آهن، فسفر، کلسیم و ویتامین‌های B1 و B2 تشکیل شده است. تخم مرغ در تولید خون بسیار اهمیت دارد.یکی از شیوه‌های درمان کم ‌خونی مصرف تخم مرغ آن هم از نوع محلی است البته باید به این نکته اشاره شود که درباره تخم مرغ نظرات موافق و مخالفی وجود دارد. ولی آنچه که بسیار اهمیت دارد این است که مصرف متعادل تخم مرغ به بدن سود فراوان می‌رساند. طرز تهیه آن نیز مهم است چرا که تخم مرغ پخته و نیمرو یا خاگینه سخت هضم می‌شود. تخم مرغ نیم پخته یا عسلی بسیار سهل الهضم است و برای افرادی که در دوران نقاهت از بیماری به سر می‌برند یا کودکان و افراد مسن غذای مناسبی محسوب می‌شود.

در سفیده تخم مرغ لسیتین وجود دارد که غذای سلول‌های مغزی به شمار می‌رود. زرده تخم مرغ خواص بیشتری دارد و هضم آن سبک تر بوده و سفیده تخم مرغ دیرهضم و سنگین است. تخم مرغ متداول ترین ماده مصرفی مردم دنیاست و منبع بسیار مهم پروتئین برای کودکان و زنان باردار محسوب می‌شود. تخم مرغ تازه خواص بیشتری دارد و شکسته شدن پوست تخم مرغ خواص آن را کاهش می‌دهد. تخم مرغ محلی در رفع کم خونی بسیار موثرتر است چرا که مرغ‌های خانگی تغذیه بهتری دارند ولی مرغ‌های صنعتی اغلب با آنتی بیوتیک تغذیه می‌شوند.البته می‌توان در طول هفته چند بار زرده تخم مرغ را در شیر حل کرده و با عسل شیرین کرده و مصرف کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد