دستورالعمل های ساده، سریع و خوشمزه ای برای نحوه مصرف آب انواع میوه ها و
سبزیجات برای مبارزه با بیماری های زمستانی وجود داردکه در ذیل به آنها
اشاره خواهد شد:
-آب هویج: هویج منبع بزرگ از بتا کاروتن و
«ویتامین آ» است. «ویتامین آ »نقش اساسی در تنظیم سیستم ایمنی بدن ایفا می
کند و به بدن برای مبارزه با عفونت و و حفظ «سلول هایT»کمک می کند. ویتامین
آ به افزایش فعالیت سلول های سفید خون برای دفاع بدن کمک می کند.
-آب
پرتقال و گریپ فروت: در کل آب مرکبات مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو منبع
بسیار خوبی از «ویتامین ث» است. «ویتامین ث» یک آنتی اکسیدان است و به
مبارزه با رادیکال های آزاد می رود. «ویتامین ث» به تولید گلبول های سفید
خون و آنتی بادی و در نهایت مقابله با مهاجمان خارجی کمک می کند. کمبود
ویتامین ث می تواند منجر به تاخیر در بهبود زخم، ناتوانی در مبارزه با
عفونت و اختلال در پاسخ ایمنی شود.
-آب کلم: کلم نه تنها یک سبزی
بسیار خوشمزه و همه کاره است، بلکه سرشار از ویتامین های متعدد، مواد
معدنی، آنتی اکسیدان ها و ... محسوب می شود.
-کلم منبع بزرگ ویتامین
آ، ث، منیزیوم، ویتامین ب 6، مس و آهن است. مصرف کلم همراه با چغندر که
منبع خوبی از فولات و ویتامین ها است، ضروری به نظر می رسد.
-آب گوجه فرنگی: منبع بسیار خوبی از «ویتامین ث» و «ویتامین آ» است که هر دو برای سلامت سیستم ایمنی بدن مفیدند.
-ترکیب
آب توت فرنگی و کیوی: سرشار از «ویتامین ث» است و به همراه نعناع که منبع
خوبی از فولات، «ویتامین آ»، منیزیم و روی محسوب می شود، برای تقویت سیستم
ایمنی بدن نقش مهمی دارد. گفتنی است منیزیم ناکافی منجر به تضعیف سیستم
ایمنی بدن و قرار گیری در معرض عفونت می شود.
-آب کدو تنبل: منبع
خوبی از «ویتامین آ»، ویتامین ب 6 و ویتامین ای به همراه روی است. روی در
تولید سلول های سفید خون و آنتی بادی به منظور مبارزه با عفونت مفید است.