ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
اینها، پُرکالریترینهای گروه هستند
هر واحد این فهرست حاوی 5 گرم چربی و 45 کیلوکالری انرژی است. غذاهای موجود در فهرست چربیها و روغنها عمدتاً چربی هستند؛ ولی بسیاری از اقلام ممکن است کمی پروتئین هم داشته باشند.
تمام چربیها کالری بالایی دارند و باید به دقت مصرف شوند. لازم است چربیهای غیر اشباع جایگزین چربیهای اشباع شوند.
معمولاً چربیهای اشباع در حرارت معمولی جامد و از نوع حیوانی هستند و چربیهای غیر اشباع در حرارت معمولی مایع و از نوع گیاهی هستند.
هر واحد این فهرست حاوی 5 گرم چربی و 45 کیلوکالری انرژی است
فهرست چربیهای یک باند غیراشباع
آجیل
بادام ............................................................................. 6 عدد
مخلوط (نیمی از آن بادام زمینی) .............................................. 6 عدد
بادام زمینی .................................................................... . 10 عدد
گردو ............................................................................. 2 عدد
دانه کنجد ....................................................................... یک قاشق غذاخوری
روغن (زیتون، بادام زمینی، کانولا)............................................. یک قاشق مربا خوری
زیتون
سبز (پرورده)................................................................... 10 عدد
سیاه ........................................................................... 8 عدد
کره بادام زمینی ............................................................... 2 قاشق مرباخوری
فهرست چربیهای چند باند غیر اشباع
تخمه (کدو، آفتابگردان)............................. ........................ یک قاشق غذاخوریروغن (ذرت، سویا، کافشه).................................................. یک قاشق مرباخوری
گردو .......................................................................... 2 عدد
مارگارین ...................................................................... یک قاشق مرباخوری
مایونز
معمولی ..................................................................... یک قاشق مرباخوری
کم چربی .................................................................... یک قاشق غذاخوری
فهرست چربیهای اشباع
پنیر خامهای ................................................................. یک قاشق غذا خوری (15 گرم)خامه ......................................................................... 2 قاشق غذاخوری
کره ........................................................................... یک قاشق مرباخوری
روغن جامد .................................................................. یک قاشق مرباخوری
نارگیل شیرین شده رنده شده ............................................ 2 قاشق غذاخوری