ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
منبع ویتامین E:
-غذاهای دریایی: انواع ماهی و میگو
-آجیلها: انواع خام این خوراکیها
-سبزیها: انواع سبزیهای پهن برگ با رنگ تیره،بویژه اسفناج، کاهو و کلم
مصرف آب گرم بعد از هر وعده غذایی به هضم و عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک میکند. در واقع نوشیدن آب گرم فواید زیادی برای سلامتی داشته و در کاهش وزن بسیار موثر است.نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی بهترین روش برای کاهش وزن و سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن است.آب گرم با افزایش دمای بدن، منجر به افزایش سرعت سوخت وساز شده و به کاهش وزن کمک میکند. همچنین آب گرم برای شستوشوی سیستم گوارشی، بخصوص چربی مفید است و مواد غذایی را به راحتی هضم میکند.از دیگر مزایای نوشیدن آب گرم بعد از هر وعده غذایی، سمزدایی بدن است و مشکل نفخ معده را از بین میبرد. بنابراین به جای استفاده از آب معمولی از آب گرم استفاده کنید و این عمل را در میان هر وعده یا بعد از آن انجام دهید و به صورت جرعه جرعه وآهسته بنوشید.
-تخممرغ مادهای با ارزش و دارای مواد غذایی همچون پروتئین، فسفر، کلسیم،
کلر، پتاسیم، آهن، ویتامین D، ویتامین C و B و املاح با ارزش میباشد، به
همین دلیل یک غذای کامل با قیمت بسیار مناسب است که مصرف آن توصیه میشود.
-تخممرغ
به دلیل اینکه حاوی مقدار فراوانی پروتئین است،موجب کاهش ترشح هورمونهایی
میشود که اشتها را تحریک میکنند و هورمونهایی که باعث سیر شدن سلولها
میشوند، را افزایش میدهند به همین دلیل باعث کاهش اشتها شده و در مصرف
کالری روزانه صرفهجویی میشود.
-توصیه میشود افرادی که سالم
هستند و فاقد بیماریهایی همچون فشار خون، مشکلات قلبی و عروقی هستند و
کلسترول خون بالایی ندارند، روزانه یک تخممرغ را مصرف کنند و افرادی که
دارای این بیماریها هستند نیز مصرف این ماده غذایی را کنترل کرده و تنها
سفیده آن را مصرف نمایند.
افزایش تحرک بدنی و تغییر الگوهای غذایی بهترین و سالم ترین راههای درمان چاقی و اضافه وزن است. کم تحرکی و شیوع زندگی ماشینی را از اصلیترین علل شیوع چاقی و اضافه وزن در جامعه است: افزایش مصرف شیرینی جات وتنقلات، فست فودها و نوشابههای گازدار بە نوبه خود در شیوع چاقی و اضافه وزن موثرند.
استفاده از غذاهای سرخ شده سبب شیوع چاقی می گردد، سرخ کردن سبب افزایش چند برابری کالری غذا میشود و این مسئله می تواند در شیوع چاقی اثرگذار باشد.نادری گفت: افزایش مصرف روغن جامد در بین مردم جامعه نیز از دیگر علل شیوع چاقی است.پرخوری یکی دیگر از اصلی ترین علل شیوع چاقی است، پرخوری بە معنای دریافت کالری بیش از نیاز بدن است کە بە نوبه خودسبب شیوع چاقی و اضافه وزن می گردد.
استفاده از غذاهای چربتر، شورترو شیرینتر سبب تغییر ذائقه اشخاص جامعه میشود، پیشنهاد می گرددخانوادهها از مصرف بیش از حد چنین موادی اجتناب کنند چرا کە مصرف بیش ازحد این نوع مواد سبب تغییر ذائقه اشخاص می گردد.
چاقی زمینه ساز بروز بیماریهای چاقی زمینه ابتلا بە بیماریهای قلبی و عروقی، ابتلا بە فشارخون، چربی و کلسترول خون را فراهم میکند.وی افزود: چاقی همچنین زمینه ابتلا بە بیماریهای کبد چرب، بیماریهای خودایمنی نظیر ام اس، سنگ های صفراوی و آرتروز زانوها و کمر درد را فراهم میکند.
عدم چالاکی، خستگی زودرس، تنگی نفس و اختلال درروند زندگی از پیامدهای چاقی می باشندچاقی همچنین زمینه سرخوردگی و ابتلا بە افسردگی را در فرد بە وجود می آورد چرا کە سبب انگشت نما شدن فرد میشود.چاقی در مردان خطرناکتر است، در مردان به ازای ۱۰ درصد افزایش وزن ۱۳ درصد احتمال مرگ افزایش مییابد کە این رقم در زنان کمتر است. خوردن غذاهای صنعتی سبب سیری کاذب می گردد، این در حالیست کە سلولهای بدن گرسنه می باشند و مواد مغذی مورد نیاز خود رادریافت نکردهاند.
-یادگیری شناخت خود
انجام سونوگرافیهی سه بعدی برای اکثر زنان باردار ضرورتی ندارد، و نمیتوان هزینههایی هم برای اینگونه غربالگریها در نظر گرفت در حالی که اکثر نتایج این سونوگرافیها نیز نُرمال است زیرا اگر یک رصدی از بخش خصوصی در طی چند سال اخیر صورت پذیرد که این غربالگریها را انجام میدهند مشاهده میشود در بیش از 90 درصد موارد وضعیت نرمال و طبیعی است.
به هر حال این گونه سونوگرافیها را متخصصان زنان و زایمان به زنان باردار توصیه میکنندکه این فرهنگ درستی نبوده و نیست، بلکه به مادران در معرض خطر از جمله زنان بالای سن 35 سال، و یا دارای بیماری زمینهای؛ چنین غربالگری برای انجام این گونه سونوگرافیها باید توصیه شود.لیکن مشکلی که پیش آمده این است که زن باردار را وادار به انجام اینگونه سونوگرافیها میکنند و لحن پیشنهاد به صورتی است که مادر فکر میکند که اگر این سونوگرافی را انجام ندهد دچار مشکل میشود.