ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
پیش زمینه
مطالعات نشان
داده است، شیوع سرطان روده بزرگ جمعیت هایی که میزان زیادی کلسیم در رژیم
روزانه مصرف می کنند( مثل سوئدی ها) کمتر است. کلسیم در روده ها از سرطانی
شدن سلول ها جلوگیری می کند و جذب دوباره اسیدهای صفراوی را کاهش می دهد.
مصرف غذاهای حاوی آنتی اکسیدان ، از بروز سرطان ممانعت می کند. بتا کاروتن(که
رنگ زرد هویج ناشی از آن است)، ویتامینC(در
سبزی ها و میوه های تازه فراوان است) و ویتامینE (در روغن های گیاهی و برگ های سبز و
دانه ها موجود است) . مانع بروز سرطان ، خصوصاً سرطان روده می شوند.
کسانی که رژیم آنها مملو ازسبزیجات، سالادهای تازه و
روغن زیتون است ، مطمئن باشند که خیلی کمتر احتمال دارد به سرطان مبتلا
شوند.
آنتی اکسیدان ها چگونه عمل می کنند
1- از سلول های
روده محافظت می کنند.
2- مواد سرطانزای
تولید شده در بدن را از بین می برند.
3- تکثیر
سلول های سرطانی را کاهش می دهند.
بتاکاروتن
یک ضد سرطان قوی است که توصیه می شود 15
تا 25 میلی گرم از آن در روز مصرف شود. مواد غذایی حاوی بتاکاروتن؛ سیب
زمینی شیرین ، هویج ، طالبی ، گرمک ، کدو تنبل ، انواع کدو، اسفناج، کلم،
انبه، فندق و گریپ فروت قرمز می باشد. سعی کنید روزی یک یا دو عدد
هویج و یک عدد کدو در سالادتان ریز کنید و گاهی به جای کاهو، سالاد اسفناج تهیه
کنید.
ویتامینC
برای مقابله
با بروز سرطان عالی است. ویتامینC ، تولید
نیتروزآمین را که یک ماده سرطانزا است، کاهش می دهد. این
ماده در اثر مصرف زیاد محصولات گوشتی مثل سوسیس و کالباس به مقدار زیاد
وارد بدن می شود. کیوی، پرتقال تازه، نارنگی ، خربزه، گریپ فروت، لیمو
، توت فرنگی و طالبی از میوه های دارای ویتامینC زیاد هستند و از سبزیجات؛ کلم بروکلی،
فلفل سبز، کلم پیچ و گوجه فرنگی ، ویتامینC زیادی دارند