-مصرف هندوانه از بروز حملات آسم، سرطان کولون و حتی آرتروز جلوگیری کرده و
به علت خواص آنتی اکسیدانی مانع بروز برخی از انواع سرطان میشود.
-انگو:کاهش دهنده فشار خون است و به دلیل وجود آنتی اکسیدانهای بسیار قوی از پیشرفت بیماری آرتروز جلوگیری میکند.
-انار :مصرف یک انار حدود 15درصد از نیاز افراد را به ویتامین C و دو درصد از نیاز روزانه به آهن را بر طرف می کند.
-پسته: در پسته مقادیر زیادی آهن و کلسیم است که برای افراد دچار کم خونی می تواند موثر باشد.
-بادام:
این مغز به عنوان منبع مناسبی از پروتئین محسوب می گردد که در آن حدود 240
میلیگرم کلسیم وجود دارد که می تواند توسط افرادی که در معرض پوکی
استخوان هستند و قادر به مصرف شیرنیستند، استفاده شود.
-فندق: مصرف این مغز برای افراد مستعد به بیماری های قلبی و پوکی استخوان بسیار مناسب است.
-توت و انجیر: مناسب برای افرادی است که در حال کاهش وزن هستند.