کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health
کلینیک جامع آموزش پزشکی

کلینیک جامع آموزش پزشکی

همچنین می توانید کانال ما در تلگرام را دنبال کنید با عنوان: نکات مهم سلامتی t.me/public_health

ماده‌ای که عقل را زیاد می‌کند!

مصرف سرکه در انواع ترشیها، شوری ها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعم‌دهندگی، تحریک ‫‏اشتها‬ و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می ‌کند. از سوی دیگر، سالادهایی که با ترشیجاتی نظیر سرکه طعم می‌گیرند، سالم‌ترین و مغذی‌ترین نوع سالاد هستند،زیرا این طعم‌ها سبب جذب بیشتر مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در مواد سالاد مثل کاهو، هویج، خیار و گوجه فرنگی می‌شوند. استفاده از سرکه در کنار وعده‌های غذایی باعث رقیق شدن خون شده و به تجزیه چربی ها و دفع سموم کمک کرده و سبب کاهش چربی و کلسترول خون می‌شود.
 
اسید سیتریک موجود در سرکه، هضم و جذب کلسیم موجود در سایر موادغذایی را آسان می‌کند و در سوخت ‌و ساز بدن موثر است. علاوه بر این سرکه می ‌تواند باکتری‌های مضر سیستم گوارشی را از بین ببرد، بنابراین افرادی که در سیستم گوارش خود با مشکلاتی نظیر: یبوست، نفخ، دل درد و دفع نامرتب مزاج مواجه می باشند، می‌توانند با مصرف سرکه به رفع این مشکل بپردازند؛ چرا که سرکه می‌تواند ترشح اسید معده را متعادل کرده و از بروز گاز معده جلوگیری کند.باید دقت داشت که سرکه‌ی مصنوعی (صنعتی) در مقایسه با سرکه ی طبیعی، از خاصیت چندانی برخوردار نیست. رنگ اصلی این سرکه‌ها سفید بوده که با رنگ مصنوعی کاراملی، برخی از آن ها را به رنگ سرکه‌های خانگی تبدیل می‌کنند.در این سرکه‌ها برای افزایش ماندگاری، از مواد نگهدارنده استفاده می‌شودکه بی شک این گروه از سرکه ها هیچگونه خاصیتی را برای بدن در پی نخواهد داشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد